Laundry Dashboard

Verbeter de prestatie van uw wasserij met Laundry Dashboard. Dit is een online managementtool die u overal real-time inzicht geeft in de prestaties van uw wasserij en waardoor u eindelijk inzicht heeft in waar uw geld rendeert – of juist verdampt. Kijk voor uitgebreide informatie op www.laundrydashboard.com.

Laundry Dashboard is ontwikkeld door specialisten uit de wasserijwereld. Zij zagen dat, al heb je nog zo’n state of the art wasserij, het moeilijk is om duidelijk te krijgen welke onderdelen van de wasserij renderen, en welke niet. Welke klanten winstgevend zijn, of welke klanten de wasserij juist geld kosten. Welke medewerkers verantwoordelijk zijn voor welke prestaties. Er was echter geen tool waarmee deze informatie op een eenvoudige manier inzichtelijk gemaakt kon worden. Daar is nu verandering in gebracht met de ontwikkeling van Laundry Dashboard.

U begint met Laundry Dashboard Start, de startversie van deze tool. Hiermee meet u de prestaties van de medewerkers in uw wasserij. Het enige dat zij hoeven te doen is met een chipkaart inchecken bij de betreffende machine. Vervolgens wordt vervolgens alle data bijgehouden. Bovendien kunnen door het gebruik van grote overzichtsschermen, de medewerkers hun eigen prestaties volgen – en die van hun collega’s. De uitkomsten zijn zichtbaar in transparante rapportages die u op elk gewenst tijdstip kunt oproepen. Op uw computer, tablet of mobiel. U krijgt automatisch meldingen van afwijkingen ten opzichte van de door u zelf ingestelde normen. Zo heeft u continu grip op de kosten, prestaties en resultaten van uw wasserij.

In een periode van 6 maanden kan Laundry Dashboard binnen uw wasserij operationeel zijn en kunt u aan de slag met het optimaliseren van uw wasserij. En ook na de implementatie zijn onze consultants er voor u om u verder te adviseren en te begeleiden bij het instellen van uw systeem. U kunt hierbij denken aan:

 • Realisatie van maximale besparingen
 • Gezamenlijk opstellen van realistische doelen
 • Training en advies hoe de doelen te bereiken
 • Advies en training vanuit jarenlange kennis en ervaring

Zodra Laundry Dashboard Start volledig in werking is, kunt u samen met uw consultant, indien gewenst, de stap naar Pro of Premium zetten. Hiermee profiteert u nog meer van alle voordelen die Laundry Dashboard biedt.

Gebruiksvriendelijk systeem

Laundry Dashboard is een gebruiksvriendelijk systeem, waarmee u snel inzicht krijgt in de prestaties in de wasserij. De dashboards zijn eenvoudig naar wens in te stellen en de rapportages zijn overzichtelijk en duidelijk.

Inzicht in uw wasserij

U ziet eindelijk in beeld wat er gebeurt in uw wasserij. Waar komt het geld binnen en waar stroomt het weg? Waar kunt u het beste in investeren en wat kunt u beter afstoten?

Goede begeleiding

Onze consultants begeleiden u gedurende de implementatie van het systeem én daarna. U kunt altijd bij hen terecht voor vragen en instructie, zodat u uit het systeem kunt halen wat erin zit.

Features

 • Prestaties De productiviteit van de wasserij omzetten naar uniforme prestaties. Afgestemd op uw zelf te beheren normen.
 • Online Alle informatie is online te bekijken en aan te passen.
 • Eenvoud Makkelijk in bediening en onderhoud. Het systeem draait in een software-as-a-service mode.
 • Responsive De prestaties zijn direct zichtbaar op uw mobiel. Maar ook op uw tablet of desktop PC. 1 systeem, overal dezelfde informatie.
 • Rapportage Elk rapport is ook online beschikbaar en sluit aan op de prestatie-indicatoren van uw wasserij. Rapporten worden automatisch verzonden naar de gewenste personen op ingestelde tijdstippen.
 • Wasserijspecifiek De inrichting is volledig aangepast aan de organisatie van uw wasserij. Dashboards zijn van u.
 • Flexibel Uw eigen indicatoren berekend en weergegeven en eenvoudig uit te breiden met extra of nieuwe functies.

Neem contact met ons op