WinWash

Met WinWash beschikt u over één operatorsysteem voor het complete productieproces. Eenvoudig, uitermate efficiënt en controleerbaar. Deze intelligente software-oplossing verbindt de logistiek van de vuilgoed- en schoongoedzijde tot één productielijn. Hiermee beheerst u het volledige proces in de wasserij, vanaf de binnenkomst van het wasgoed tot aan de expeditie. Eén systeem voor uw complete wasserij: van logistieke aansturing, procesbesturing voor wasstraten en drogers, handbedieningen en rapportage tot het instrueren van uw productiemedewerkers. WSP is dé system integrator en dat vindt u terug in dit product. WinWash automatiseert de volledige productieflow op basis van beschikbare machinecapaciteit, de verwerkingssnelheid van medewerkers, klantvraag en/of routeplanning.

Benieuwd wat WinWash voor uw wasserij kan betekenen? Bekijk dan ons WinWashconcept en neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Automatische productieflow

WinWash is de geautomatiseerde productiemanager van uw wasserij. Zo ontstaat een constante aanvoer die naadloos aansluit op de beschikbare capaciteit van de machines en medewerkers.

Constante productiviteit 

Met WinWash is er altijd een constante aanvoer in de juiste volgorde. Zo profiteert u van een hogere productiviteit op kapitaal- en arbeidsintensieve posities.

Gebruiksvriendelijk

Je hebt niets aan een softwarepakket als je er niet mee kunt werken. Veel pakketten vergen een grote investering in tijd en geld om het de medewerkers eigen te laten maken. Dit is niet het geval bij WinWash.

Features

  • Gebruikersinterface Eén gebruikersinterface voor de complete wasserij
  • Rapportagesysteem Eén rapportagesysteem voor het volledige proces
  • Aanspreekpunt Eén eerste aanspreekpunt bij eventuele storingen
  • Downtime Minimaal risico van downtime door een vergaande “remote support”
  • Onafhankelijk Onafhankelijk van merken en machineleveranciers
  • Maatwerk Flexibel in maatwerk
  • Koppelbaar Koppelbaar aan niet-WSP systemen en machines
  • Standaardisatie Beperking van reserveonderdelen door standaardisatie in besturingscomponenten

Neem contact met ons op