Ontdek onze systemen

Sorteersystemen

Solide en efficiënt. Dat zijn de systemen van WSP. Alle sorteersystemen hebben een duidelijk doel: meer productiviteit en flexibiliteit in uw productie.

Hangbaanbuffer- en transportsystemen

Kenmerkend voor de hangbanen van WSP zijn de lange levensduur en het minimale onderhoud. Dankzij de aansturing vanuit WinWash beschikt u over een intelligent systeem.

Bandtransportsystemen

Efficiënt wasgoed transporteren is een onmisbare schakel in het wasserijproces. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring ontwikkelen we bandtransportsystemen die naadloos aansluiten op uw behoefte.

Systeemintegratie

Systemen leveren een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de efficiency van uw wasserij. De specialisten van WSP gaan graag nog een stapje verder.

Expeditie handling

Realiseer eenvoudig een forse besparing met de geautomatiseerde distributie van wasgoed. Daarmee reduceert u de foutmarge en dat zorgt voor tevreden klanten.

Kledingtransport- en sorteersystemen

De specialisten van WSP leveren turn-key kledingtransport- en sorteersystemen. In combinatie met WinWash ontstaat een ijzersterk systeem dat het wasgoed van uw klanten efficiënt en netjes verwerkt.