Bakkensorteersysteem

Kies voor efficiënt sorteren met het bakkensorteersysteem van WSP. Dit systeem is zeer geschikt voor wasserijen met veel categorieën en een hoog volume.

Wat is het bakkensorteersysteem?

Het bakkensorteersysteem van WSP is met een sorteercapaciteit van meer dan 550 kilo wasgoed per manuur een zeer efficiënt systeem. Afhankelijk van het sorteervolume kan één persoon 4 tot 6 bakken bedienen. Daarmee is dit systeem geschikt voor wasserijen met veel categorieën en een hoog volume.

 

Hoge sorteerproductiviteit

Met een sorteercapaciteit van 550 kilo wasgoed per manuur is dit een zeer efficiënt systeem. Daarnaast zijn er veel sorteringen mogelijk.

Geen stilstand

Dankzij de dubbele sorteerbak kan men altijd sorteren. Dus ook geen stilstand tijdens een batchwissel. Dat noemen wij efficiënt sorteren.

Constante aanvoer

Realiseer een constante aanvoer van wasgoed met een automatische rondloop. Dit verhoogt de efficiency bij het sorteren.

Features

  • Bediening Eén persoon kan 4 tot 6 bakken bedienen
  • Sorteersysteem 6 tot 24 posities
  • Dubbele sorteerbak Altijd sorteren zonder stilstand dankzij de optionele dubbele sorteerbak
  • Dubbel trolley zakken Systeem met dubbel trolley zakken (35 - 110 kilo)
  • Mogelijkheid sorteren vanuit container Kan verzonken in de vloer worden opgesteld (zodat sorteren vanuit container ook mogelijk is) of worden voorzien van een werkbordes

Downloads

WSP deelt graag haar kennis en ervaring met u. Hieronder vindt u een document met technische achtergrondinformatie over ons sorteersysteem.

WSP factsheet Bakkensorteersysteem

Neem contact met ons op