Expeditie pakketsorteerder

U wilt alle pakketten wasgoed compleet en op de juiste manier bij uw klant afleveren. De expeditie pakketsorteerder van WSP is hierbij een zeer efficiënt hulpmiddel.

Wat is de expeditie pakketsorteerder?

Met het expeditie sorteersysteem van WSP kunt u altijd rekenen op efficiënt beladen containers. Complete pakketten wasgoed die op de juiste manier bij uw klant terechtkomen. U kunt sorteren op klant-, product- of routeniveau. Zo reduceert u eenvoudig het aantal naleveringen. Bovendien communiceert dit systeem met uw eigen Linnen Management Systeem. Zo zijn de tellingen ook altijd compleet.

Compleetheidssignalering

Dankzij de compleetheidssignalering reduceert u eenvoudig het aantal naleveringen. Met als resultaat: een tevreden klant!

Intelligente expeditie

Met het efficiënt beladen van uw containers in de juiste volgorde bespaart u niet alleen tijd. Ook de handmatige arbeid reduceert u met 50%. Bovendien heeft u real-time inzicht in de planning.

Automatisch tellen

De expeditie pakketsorteerder telt automatisch alle aangeboden eenheden. Deze gegevens vindt u terug in uw eigen Linnen Management Systeem.

Features

  • Pool-wasserij Behaalt maximaal rendement in een pool-wasserij
  • Combinatie met overflow buffer Kan goed gecombineerd worden met overflow-buffer in bijvoorbeeld containers of regalen
  • Automatische overdracht Automatische overdracht van telling naar Linnen Management Systeem
  • Visualisatie Visualiseren van klantspecifieke inpakinstructies

Downloads

WSP deelt graag haar kennis en ervaring met u. Hieronder vindt u een document met technische achtergrondinformatie over onze expeditie pakketsorteerder.

WSP factsheet Expeditie pakketsorteerder

Neem contact met ons op