Kledingtransport- en sorteersystemen

WSP levert turn-key kledingtransport en sorteersystemen. Stuk voor stuk ijzersterke systemen die het wasgoed van uw klanten zorgvuldig verwerken.

Wat zijn de kledingtransport- en sorteersystemen?

Onze specialisten zetten hun kennis en ervaring in voor de auditing en engineering van een efficiƫnt kledingsorteersysteem. Op basis hiervan kunt u zelf kiezen uit hardware van meerdere fabrikanten. Uiteraard beschikt dit systeem over een koppeling met uw eigen Linnen Management Systeem. Daarnaast is het mogelijk om RFID-systemen te integreren. In combinatie met WinWash ontstaat een ijzersterk systeem dat het wasgoed netjes verwerkt. Zo profiteert u maximaal van een kledingtransport- en sorteersysteem dat naadloos aansluit op uw behoeften.

Turn-key

De specialisten van WSP zetten hun jarenlange kennis en ervaring in om een systeem te ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw behoeften. Van auditing en engineering tot implementatie. Wij ontzorgen u graag.

Persoonlijk

Op basis van het lay-out ontwerp kunt u zelf kiezen uit hardware van meerdere fabrikanten. Zo realiseren we samen het meest effectieve systeem voor uw situatie.

Integratie

Uiteraard bevat uw persoonlijke kledingtransport- en sorteersysteem diverse integratiemogelijkheden, zoals RFID. En is er bijvoorbeeld een koppeling met uw eigen Linnen Management Systeem.

Features

  • RFID Mogelijkheid RFID-integratie in kledingstukken of op drager
  • Multi-inzetbaar Zowel voor bedrijfskleding als voor persoonsgebonden wasgoed
  • Totaalpakket Totaalpakket van mechanische en sturingstechnische oplossingen

Downloads

WSP deelt graag haar kennis en ervaring met u. Hieronder vindt u een document met technische achtergrondinformatie over onze kledingtransport- en sorteersystemen.

WSP factsheet Kledingtransport- en sorteersystemen

Neem contact met ons op